In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Groot scherm huren

Wil jij een groot scherm huren voor een evenement of andere bijeenkomst of gelegenheid? Bij ABC Scherm beschikken we over een ruim assortiment aan grote mobiele LED-schermen voor alle mogelijke bijeenkomsten. Of je nu een scherm zoekt van 4m2 of een van 17m2 of zelfs 21m2, bij ABC Scherm ben je voor ieder soort scherm aan het juiste adres. 

Huur nu een groot scherm

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groot assortiment schermen

Of je nu gaat voor een mobiel LED-scherm, een modulair LED-scherm een video wall of simpelweg een grote TV: bij ABC Scherm kun je alle soorten grote schermen huren voor jouw evenement of bijeenkomst. Vooraf is het belangrijk om precies te bepalen en te weten welke grootte scherm je nodig hebt én waar je het scherm precies voor gaat gebruiken. Heb je een outdoor of indoor evenement? Is de kijkafstand 10 meter of 100 meter met livebeeld of reclame? De mogelijkheden met de schermen van ABC Scherm zijn eindeloos.  

Onze specialisten weten precies wat jij nodig hebt en kijken en denken graag met je mee om te bepalen wat het beste past. Laat je adviseren over het juiste scherm en maak de beleving of de informatievoorziening optimaal.  

Bekijk ons assortiment grote schermen

Kwaliteit & Service

Als je een groot scherm huurt bij ABC Scherm krijg je er een kwaliteits- en servicegarantie bij. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan en hoef jij je tijdens het evenement of bijeenkomst in ieder geval geen zorgen te maken over de techniek van het scherm. Wij hanteren een snelle service op locatie, bieden volledige service aan met het opbouwen en afbouwen van het scherm en verzorgen eventueel ook de bijpassende geluidsinstallatie.  

De schermen van ABC Scherm zijn altijd up-to-date. Wij houden rekening met innovatie in onze techniek en software. Daarnaast werken wij met vaste, all-in prijzen en krijg je geen verrassingen achteraf. Dankzij onze ervaren in techniek en eventorganisatie weten wij precies wat voor jouw event of bijeenkomst het ideale grote scherm is. 

Lees meer over ABC Scherm

Livestream jouw event

Naast het huren van een groot scherm kun je ABC Scherm ook inschakelen als partner voor een online event. Wij verzorgen live-registraties en livestreams bij sportevenementen, beurzen, zakelijke bijeenkomsten, talkshows en webinars. Events met een lager budget, maar ook events met een complete show. Bij ABC Scherm is het allemaal mogelijk.  

Bekijk onze livestream mogelijkheden!

Welk groot scherm ga jij huren?

Heb jij je keuze al gemaakt welk groot schuur je gaat huren? Of kunnen we jou nog ergens mee helpen in de vorm van advies of het beantwoorden van een andere vraag? Bij ABC Scherm staan we voor je klaar om jouw event of bijeenkomst te helpen een succes te maken! Neem contact met ons op of neem direct een kijkje in ons assortiment om jouw keuze te maken.

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: