In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

LED scherm kopen?

een LED scherm kopen maakt je zichtbaar

 

 

Alle voordelen op een rijtje

Vriendelijke totaalprijzen
Goed zichtbaar in alle weersomstandigheden
Gebruiksvriendelijke software
Lange garanties
Incl. montage en staalconstructies
Eigen service- en onderhoudsteam

LED scherm kopen?

Op een effectieve, krachtige en flexibele manier communiceren om je doelgroep te bereiken? De professionele LED schermen van ABC Scherm bieden talloze mogelijkheden. Onze LED schermen zijn ontworpen om onder alle weersomstandigheden het juiste beeld weer te geven.

Outdoor schermen

Onze kwalitatief hoogwaardige outdoor schermen zijn speciaal voor ons ontwikkeld, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in verkoop en verhuur van LED schermen. Door een nauwe samenwerking tussen de fabrikant en onze eigen montage-afdeling zijn wij in staat voor elke specifieke situatie een passend formaat scherm in iedere gewenste resolutie te bieden.

 

Zichtbare kwaliteit

LED schermen van ABC Scherm vormen een betaalbare oplossing waar je jaren plezier van zult hebben. Niet alleen het kijkplezier maar ook het onderhoud en het gebruiksgemak maken de totaalbeleving compleet. 

Onze LED schermen kun je monteren op een zuil, tegen een gevel of op een aanhanger. Onze outdoor LED schermen zijn voorzien van een robuuste aluminium behuizing waardoor de kwaliteit van de electronica onder elke weersomstandigheid blijft gewaarborgd.

Door onze pro-actieve samenwerking met leveranciers en klanten hebben wij door de jaren heen al vele mooie schermen afgeleverd. Tevreden én terugkerende klanten is waar wij voor staan; bij de referenties vindt je een greep uit onze maatwerk oplossingen.
 

Een gebruikt of refurbished ledscherm kopen?

Refurbished is het controleren, renoveren en schoonmaken van een LED Scherm. Door onze  ervaren monteurs en professionele software en apparatuur brengen we de 2dehands  LED schermen weer in een volledig nieuwstaat view. Er worden vele technische punten behandeld. De LED Pixels die dood zijn worden vervangen of opnieuw vastgesoldeerd, voedingen worden doorgementen en indien nodig vervangen. Dit houdt in dat wij een professionele- en financieel gezonde aanbieder zijn, waar jij refurbished LED schermen van de hoogste kwaliteit kunt kopen mét garantie.

Lees meer over gebruikte ledschermen

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: