In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Achter de schermen....

Wie zijn wij?

 

 

 

Alle voordelen op een rijtje

Sportwedstrijden, evenementen, beurzen en festivals
Innovatie in onze techniek en software
Live beelden met drone's en 360 graden camera's
De juiste content passend op ieder scherm
Van 32 inch TV indoor tot 60m2 outdoor scherm
Van 10 tot 20.000 kijkers op locatie

Wie zijn wij?

Arnold Grootendorst & Bastiaan de Groot zijn twee enthousiaste ondernemers met interesse in techniek, innovatie en communicatie. In 2012 zijn zij gestart met ABC Scherm. Als actieve initiatiefnemers van een tweedaags sportevenement misten ze diverse visuele oplossingen voor een zichtbare totaalbeleving en is het idee ontstaan om zelf voor deze invulling te gaan zorgen door hard- en software te combineren.

Ons doel is om het publiek interactief bij een evenement te betrekken door o.a. live beeld, tussenstanden en uitslagen. Om de visuele beleving compleet te maken bieden onze LED schermen diverse mogelijkheden om de sponsoren van een evenement goed in beeld te brengen. Door de geavanceerde technieken schakel je op het juiste moment van informatief naar reclame of live beeld.

Uitbreiding ABC Scherm

Inmiddels is ABC Scherm flink uitgebreid. Naast verhuur van mobiele LED schermen verkopen wij op maat gemaakte LED schermen, van 2m2 tot meer dan 200m2. Daarnaast is ABC Scherm ook dé partner voor je online evenement. Wij verzorgen graag de livestreams bij zakelijke bijeenkomsten, talkshows, webinars en sportevenementen. En wil je een razende reporter of een video van je bedrijf of drive-thru, ook daar gaan wij graag mee aan de slag. Vakmanschap én plezier staan hierbij voorop! 

De mogelijkheden zijn legio, wij bespreken dit graag met je!

Waarom voor ABC Scherm kiezen?

Sinds de start van onze onderneming hebben wij gewerkt met vaste all-in prijzen, wij houden niet van verrassingen achteraf. Onze prijzen zijn eerlijk en we leveren een zichtbare kwaliteit. Naast de zakelijke kant denken wij met plezier mee met onze klanten en staan we open voor nieuwe toepassingen. Graag dragen wij dit plezier en enthousiasme over aan onze klanten.

Missie en visie

Door onze technische ervaring en interesse zijn wij persoonlijk betrokken bij ieder project. Ons portfolio is door de jaren gevuld met een scala aan diverse opdrachten. Door een luisterend oor te bieden kunnen wij goed in beeld brengen wat de wens van de klant is en zijn wij in staat voor vele vraagstukken de juiste oplossing te bieden! Kortom, ABC Scherm is een uniek bedrijf en levert een totaalpakket.

Missie | ABC Scherm realiseert professionele beeldontzorging voor een eerlijke prijs, waarbij de klant opvalt door creativiteit en innovatie.

Visie | Klanten die met een glimlach merken dat een ABC Scherm beeldoplossing opvalt.

Ons team

Naast Arnold en Bastiaan bestaat ABC Scherm uit een groep enthousiaste gedreven werknemers die samen met de klant voor het beste resultaat gaan. Vakmanschap, communicatie én plezier staan hierbij voorop! 

Bekijk ons team

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: