In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Speciale projecten

Bekijk hieronder de projecten op maat gemaakt.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Alle voordelen op een rijtje

Speciale producten op maat gemaakt
In overleg (bijna) alles mogelijk
Innovatie in onze techniek en software
De juiste content passend op ieder scherm
Van 32 inch TV indoor tot 60m2 outdoor scherm
Sportwedstrijden, evenementen, beurzen en festivals

LED Scherm bij Attractiepark Slagharen

Bij ABC Scherm kregen wij de vraag of we een LED Scherm voor buiten kunnen leveren. Dit om de bezoekers te voorzien van informatie voor het entertainment programma. Het systeem wordt mede door een pc aangestuurd. Wij wensen Attractiepark Slagharen veel plezier met het ABC LED Scherm!

LED Scherm op pick-up

Vandaag een mooi maatwerk project afgeleverd. Speciaal voor Benzinestation Route106 in Barneveld hebben wij op de pick-up een LED Scherm met afzetsysteem geplaatst.
Een pracht project waar we trots op zijn! 

Digitale liedborden

De digitale liedborden worden voor ieder kerkgebouw uniek gemaakt. Het formaat en de eventuele houten omlijsting moeten passen bij de grootte en het interieur van de kerkzaal. ABC Scherm heeft een software ontwikkeld waarmee je eenvoudig het liedbord kunt bedienen. Via een tablet kun je de psalmen, liederen, teksten invoeren. De informatie verschijnt direct op diverse liedborden in de kerk. De monitoren kunnen ook ingezet worden voor het tonen van foto’s en presentatie. Ook is een koppeling met KerkBeamer mogelijk.

Ziggo promotie auto

Voor In2 Audiovisual B.V. een klant van ons hebben we een LED Scherm op een Smart gemonteerd. Dit outdoor LED scherm is ideaal voor promotie werk en om op te vallen voor de consument.

Piaggio

Met deze Piaggio val je wel op! Mede door de schermen die gebruikt zijn op deze coole Piaggio is deze rollende eyecatcher niet te missen op een event of bijeenkomst. Wij van ABC Scherm denken altijd in oplossingen voor de klant!

kermisattractie

Voor verschillende klanten hebben bij 3 kermisattracties een LED banner van P 5mm gemonteerd. Het LED paneel is makkelijk te bedienen en levert perfect beeldkwaliteit op. Door deze LED banner vallen ze nóg meer op en kan de juiste informatie op het LED paneel getoond worden.

Jumbo commercial

In opdracht van Yune, video & content marketing bureau uit Amsterdam werd de vraag gesteld of we een LED scherm aan de zijkant van een Jumbo bus kunnen moteren. Wij van ABC Scherm zeggen hier natuurlijk geen nee tegen. Bekijk de commercial met het eindresultaat in de videoplayer hier aan de linkerkant.

Legertruck

Op deze oude legertruck hebben wij van ABC Scherm een LED scherm gemonteerd van 6m2. Bij deze opbouw is het mogelijk het scherm te draaien en door deze speciale constructie is de klant voorzien van een opvallende eyecatcher waarbij de content op een groot scherm te zien is. 

Botsabsorber

De botsabsorber is een voertuig welke bescherming biedt tijdens het uitzetten van wegafzettingen en tijdens het toepassen van een rijdende afzetting. Voor J. van Bodegom& zn BV hebben wij een full color matrix display gemonteerd. Door het Matrixx scherm is de botsabsorber multifunctioneel inzetbaar en de informatievoorziening onbeperkt en zeer veilig.

Een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: