In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Video oplossing

Wij zijn de partner voor je video

ABC Scherm is de partner voor ieder online evenement én video. Wij ontzorgen, vanaf het eerste idee tot aan de evaluatie én tot in de puntjes. Van low-budget tot een complete shows, bij ons is het allemaal mogelijk.

Greenscreen

Bekijk hier de mogelijkheden

Livestream

Bekijk hier de mogelijkheden

Live registratie

Bekijk hier de mogelijkheden

Studio opname

Bekijk hier de mogelijkheden

Commerciële videoproducties

Bekijk hier de mogelijkheden

Regiewagen / OBvan

Bekijk hier de mogelijkheden

ABC Scherm is de partner voor ieder online evenement én video. Wij ontzorgen, vanaf het eerste idee tot aan de evaluatie én tot in de puntjes. Van low-budget tot een complete shows, bij ons is het allemaal mogelijk.

Greenscreen

Met onze hoogwaardige green screen achtergrond kun je elke denkbare omgeving creëren zonder de kosten en logistieke uitdagingen van locatieshoots. Laat je verbeelding de vrije loop en plaats jezelf, je personages of producten in elke gewenste setting: van exotische stranden, futuristische steden tot aan een journaal-setting. Ook zijn instructievideo’s heel geschikt om op te nemen in een green screen studio.

Waar wacht je nog op? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van green screen video en laat je creativiteit de vrije loop.

Contact opnemen

Livestream

Digitale evenementen zijn nog belangrijker geworden. Meer dan ooit is er behoeft aan verbinding en kennisdelen. Laat klanten, opdrachtgevers of werknemers online meekijken bij jouw evenement. Wij geloven dat hybride evenementen de toekomst zijn. De combinatie van live ontmoeten en online. Online maakt het mogelijk om nog meer je inhoudelijke boodschap over te brengen. Houd je kijkers geboeid door een divers programma en zorg voor interactie op de juiste momenten.

ABC Scherm creëert graag samen met jou een programma die interessant is voor alle deelnemers; thuis of in de zaal. Aan de hand van het programma maken wij een technisch draaiboek, zodat we precies weten welke camera waar staat en wat voor audio nodig is.

Wat maakt onze diensten nog beter? We bieden ook interactieve functies zoals live chat en Q&A-sessies, zodat je direct in contact kunt komen met je kijkers en hun vragen kunt beantwoorden.

Bovendien kunnen we het opgenomen materiaal bewerken tot aantrekkelijke video's die je later kunt delen op je website, social media of opslaan voor toekomstig gebruik.

Live registratie

Ben je op zoek naar een manier om jouw evenement, (sport)wedstrijd of concert naar een breder publiek te brengen? Zoek niet verder! Onze professionele video live registratie diensten brengen jouw evenement rechtstreeks naar het scherm van je doelgroep, waar ze zich ook bevinden.

Met onze geavanceerde apparatuur en ervaren videografen leggen we elk moment van jouw evenement haarscherp vast. Van boeiende presentaties tot opzwepende concerten, we zorgen ervoor dat elk detail in hoge kwaliteit wordt vastgelegd. Onze live registraties kunnen worden gestreamd op verschillende platforms, waaronder YouTube, Facebook, Vimeo, om je bereik te vergroten en de betrokkenheid van je publiek te maximaliseren.

Kies voor video live registratie en laat je evenement schitteren! Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw evenement kunnen vastleggen en delen met de wereld. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit, zorgen we ervoor dat je evenement een blijvende indruk achterlaat bij je publiek.

Studio opname

ABC Scherm werkt in verschillende studio`s door heel Nederland. Voor elke livestream, webinar, talkshow of instructiefilm een passende opstelling. De studio`s zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op functionaliteit en creativiteit.

Ook kunnen we de studio setting op locatie opbouwen.

Gebruik maken van een studio? Wij denken graag mee, neem contact op!

Contact

Commerciële videoproducties

Of het nu gaat om een aftermovie van een evenement, een inhoudelijke video voor medewerkers, bedrijfsvideo, video content voor social media of een animatie over een ingewikkeld onderwerp, bij ABC Scherm ben je aan het juiste adres.

Elk bedrijf of evenement heeft zijn eigen verhaal en aan ons de taak om dit op een goede manier over te brengen. Wij denken graag met je mee in een concept en zetten dit om een praktisch draaiboek en regelen alle randzaken erom heen.

Regiewagen / OBvan

Een regiewagen, ook wel bekend als OBVan, is een essentieel onderdeel geworden van film- en televisieproducties. Dit speciale voertuig functioneert als het mobiele commandocentrum voor de regisseur en zijn team tijdens opnames op locatie. De regiewagen is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder monitors, computers, communicatiesystemen en videobewerkingsapparatuur.

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: