In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Maatschappelijke betrokkenheid en sponsoring

ABC Scherm sponsort diverse activiteiten en goede doelen en is betrokken bij een aantal grotere regionale activiteiten.

IJsplezier ondersteunen in Gorinchem

Kinderen en jeugd actief buiten laten spelen is steeds belangrijker. Dit jaar staat de overdekte ijsbaan weer op de Grote Markt rondom de fontein. ABC Scherm ondersteunt het Gorcumse Winterfestijn en plaatst van 17 december tot 8 januari twee LED Schermen bij de ijsbaan. Op de LED Schermen worden advertenties getoondt. Hiermee heeft de organisatie niet alleen een financiële ondersteuning maar ook een inkomstenmodel om andere sponsoren een tegenprestatie te bieden. Het échte wintergevoel beleef je zo in Vesting Gorinchem.

ABC Scherm en Stichting Anders

Door ons partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Als bedrijf willen we ons graag inzetten voor kwetsbare situaties in de directe samenleving. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk. www.stichtinganders.nl

ABC Scherm is partner van Fight Cancer

ABC Scherm steunt de visie en missie van Fight Cancer op alle vlakken. Fight Cancer kan gebruik maken, tegen zeer sterk gereduceerde tarieven, van de know-how van ABC Scherm, onze LED Schermen, contentcreatie, eventondersteuning en live streaming/broadcast faciliteiten. www.fightcancer.nl/event/spin-for-life-2023/live

Stand donaties 23 Maart € 500.091,-

#lovelife #fightcancer

Marathon lopen met ABC Scherm

ABC Scherm ondersteunt Gerrit den Hartog. Hij loopt diverse wedstrijden en marathons, o.a. de marathon in Boston, de meest prestigieuze onder marathonlopers. De sporter haalt hiermee ook goed op voor een goed doel: Stichting Kinderen Kankervrij, ofwel Kika.

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: