In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Onze diensten

Ledwall, Outdoor & Indoor Mobiel scherm Verhuur & Led Display

ABC Scherm is een leverancier voor verhuur en verkoop van LED schermen, Indoor modulair LED, TV schermen, mobiele LED schermen.

Direct een LED Scherm huren

Modulair LED

Wij verkopen en verhuren modulaire LED Schermen die opgebouwd kunnen worden op bijvoorbeeld een podia of op een beurs. De panelen zijn los van elkaar te monteren, dus wat betreft de maten zijn er legio mogelijkheden.

Modulair LED pagina

LED Scherm huren Truck- en Tractorpulling event

Ons doel is om het publiek interactief bij een evenement te betrekken door o.a. live beeld, tussenstanden en uitslagen. Om de visuele beleving compleet te maken bieden onze LED schermen diverse mogelijkheden om de sponsoren van een evenement goed in beeld te brengen.

Bekijk hier de pagina

Projecten op maat

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij maatwerk geleverd. Denk hierbij aan een LED scherm op een Pick-up, LED Schermen op kermisattractie, Promotie auto en nog veel meer. 

Bekijk hier onze specials

Film Studio

Wij zijn hard bezig met het realiseren van een film- en foto studio. Hierin kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn met de techniek van nu. Denk hierbij aan livestream, high-speed opname, film opname, studio verhuur, LED schermen in combinatie met filmopname etc. Mogelijkheden genoeg!

 

Bekijk onze pagina

Video live-stream

ABC Scherm is de partner voor ieder online evenement. Wij ontzorgen, vanaf het eerste idee tot aan de evaluatie én tot in de puntjes. Wij verzorgen de live-registratie en livestreams bij sportevenementen, zakelijke bijeenkomsten, talkshows en webinars.

Live-stream pagina

Pro Score System I LED Scherm en scorebordsoftware

ABC Scherm is een leverancier die de laatste jaren veel ervaring heeft opgedaan met een all-in oplossing voor LED schermen in sportevenementen. Specifiek hiervoor is een voetbal scoreboard software ontwikkeld waarmee clubs bezoekers, spelers en adverteerders kunnen entertainen en informeren. Belangrijke waarden hierbij zijn stabiliteit en effectieve begrijpelijke functionaliteit.

LED Scherm en scorebordsoftware pagina

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: