In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

LED Scherm huren Truck- en Tractorpulling event

Ons doel is om het publiek interactief bij een evenement te betrekken door o.a. live beeld, tussenstanden en uitslagen. Om de visuele beleving compleet te maken bieden onze LED schermen diverse mogelijkheden om de sponsoren van een evenement goed in beeld te brengen.

Huur nu jouw LED scherm inclusief software voor uw aankomend event!

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

LED Scherm en software voor Pulling-events

Arnold Grootendorst & Bastiaan de Groot zijn twee enthousiaste ondernemers met interesse in techniek, innovatie en communicatie. In 2012 zijn zij gestart met ABC Scherm. Als actieve organisatoren van een Truck- en Tractorpulling wedstrijd misten ze visuele oplossingen voor een zichtbare totaalbeleving en is het idee ontstaan om zelf voor deze invulling te gaan zorgen door hard- en software te combineren.

Ons doel is om het publiek interactief bij een evenement te betrekken door o.a. live beeld, tussenstanden en uitslagen. Om de visuele beleving compleet te maken bieden onze LED schermen diverse mogelijkheden om de sponsoren van een evenement goed in beeld te brengen.

ABC Scherm introduceert in 2023 geüpdatete software aan voor alle Truck- en Tractorpulling Wedstrijden.
Bekijk hieronder alle mogelijkheden en functionaliteiten:

Online inschrijven

Stop met heen en weer e-mailen, alle deelnemers kunnen zich eenvoudig online inschrijven en het inschrijfgeld online betalen. De organisatie kan zelf zijn prijzen bepalen voor de inschijvingen. Selecteren van deelnemers kan zowel geautomatiseerd als handmatig worden gedaan. Wijzigingen worden gemakkelijk verwerkt in de nieuwe software.

Online ticketverkoop

(Beschikbaar vanaf 1 mei)

Alle bezoekers kunnen eenvoudig online tickets kopen. De organisatie kan hierbij zelf haar ticketing prijsmodel bepalen, ook bijvoorbeeld early-birds. Organisaties kunnen ook gratis tickets verstrekken via het systeem.

Volledig vernieuwd uitslagen systeem

Ook ons uitslagen systeem krijgt een volledig nieuwe frisse lay-out. Orde en overzicht blijft onze key. Diverse puntentellingen mogelijk.

Jury app

Apple, Android en Windows. Gratis app voor secretariaat & commentator. Makkelijk, eenvoudig en geen papier meer nodig.

Persoonlijke ondersteuning

Telefonisch, per whatsapp of e-mail. We helpen je graag. Ook tijdens avondwedstrijden en in het weekend!

Direct aan de slag

Alles online! Niks downloaden, niks installeren. Het werkt gewoon. Geen ICT nerds meer nodig. En op een gebruiksvriendelijke manier je wedstrijd voorbereiden en instellen. Makkelijk aan te passen naar jouw wensen.

Uitslagen invoeren

Op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier de uitslagen invoeren en bijhouden. Daar is geen uren uitleg voor nodig.

Vernieuwde website ABCuitslagen.nl

De website ABCuitslagen.nl wordt compleet in een nieuw jasje gestoken. Op de hoogte blijven hoe je favoriete team rijdt? Bekijken wat de startlijst is of weten wie er in de top 3 rijdt? En als rijder krijg je direct inzicht in jouw prestaties.

LED Scherm

De software kan eigenlijk niet zonder LED Scherm en het LED scherm kan eigenlijk niet zonder software. Als je bij ABC Scherm het LED Scherm en de Sofware afneemt komen we met één of twee LED Schermen. Je kunt deze eenvoudig bij ons huren via www.abcscherm.nl. Wij denken graag met je mee over de grootte en over de juiste locatie. Zo kan iedere bezoeker de wedstrijd optimaal meemaken. Op de LED Schermen kun je ook de sponsoradvertenties tonen, zo krijgen je sponsoren nog meer waarde voor hun bijdrage. De advertenties lever je uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan het evenement aan, wij zorgen ervoor dat het in de software klaarstaat. Makkelijker kan bijna niet!

Voordelen LED Scherm

Automatische helderheid door lichtsensor

Flexibel inzetbaar

Uitstekend zichtbaar bij fel zonlicht

Waterdicht & vandaalbestendig

 

Er is meer…

Er is nog veel meer mogelijk. Teveel om op te noemen. Probeer het nu uit!

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: