In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Modulair LED

Op zoek naar een indoor of outdoor LED scherm? Dan bent u bij ABC Scherm aan het juiste adres. Met ons indoor en outdoor LED heeft u de mogelijkheid om content in hoge resolutie op grote afmetingen te tonen op beurzen, events, publieke ruimtes of kantoor. 

Neem contact op voor de beschikbaarheid van modulair LED

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Indoor en outdoor LED

Het in- en outdoor LED wordt ingezet bij diverse doeleinden. Denk aan een achterwand op een podium bij een concert, op een beursstand of in een kantoor. En uiteraard in tal van andere toepassingen.

Van praktische info tot dynamische video's

Een in- en outdoor LED scherm is geschikt voor een breed spectrum aan soorten content. Van simpele tekst tot haarscherpe afbeeldingen en dynamische video’s. Ook is het mogelijk om gemakkelijk af te wisselen met realtime informatie, zoals weer of nieuwsberichten. 

Montage door ABC Scherm

De LED schermen worden opgebouw door de crew van ABC Scherm. Professionele en creatieve mensen die graag met u mee denken. Een LED Scherm bestaat uit kleine modules zodat we het kunnen aanpassen aan bijna iedere situatie.

Modulair LED huren bij ABC Scherm

Benieuwd naar de mogelijkheden van modulair LED? Vraag direct online uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/6 professionele en flexibele support. ABC Scherm plaatst het LED scherm, sluit deze aan en zorgt dat uw content draait.

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: