In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Refurbished LED scherm kopen

  • Refurbished LED scherm kopen
  • 2dehands ledwall aanschaffen
  • Gebruikt leddisplay met garantie

Refurbished LED schermen en LED Wall zijn wél betaalbaar

ABC Scherm wordt geroemd om de uitstekende service en kwaliteit. Maar de hoge aanschafprijs van LED Walls schrikt veel mensen af. Bij ABC Scherm haal je LED schermen en TV's voor een scherpe prijs.. Onze refurbished en tweedehands LED schermen zijn tot wel 65% voordeliger en even goed als nieuw. En omdat wij een groot assortiment hebben in keuze voor binnen (Indoor) en buiten (Outdoor) schermen, vind je gegarandeerd een goede deal met 2 jaar garantie en onderhoudsmogelijkheden.

Wat is een refurbished LED Scherm?

Refurbished is het controleren, renoveren en schoonmaken van een LED Scherm. Door onze  ervaren monteurs en professionele software en apparatuur brengen we de 2dehands  LED schermen weer in een volledig nieuwstaat view. Er worden vele technische punten behandeld. De LED Pixels die dood zijn worden vervangen of opnieuw vastgesoldeerd, voedingen worden doorgemeten en indien nodig vervangen. Dit houdt in dat wij een professionele- en financieel gezonde aanbieder zijn, waar jij refurbished LED schermen van de hoogste kwaliteit kunt kopen mét garantie.

40m2 aan gebruikte LED Wall nu voor een spotprijs

Koop nu een outdoor LED Scherm met ondersteuning voor een spotprijs. Bij ABC Scherm wordt de verhuurvloot weer opgeschoond en komt er een mooie gebruikte partij 4.8mm outdoor LED Scherm vrij. Deze zijn te koop per paneel van 1000x500mm. Hiermee kunt u een scherm maken van 3 x 2 meter maar ook van 10 x 2 meter of groter. 

De koffie staat klaar! Maak een afspraak en kom vrijblijvend eens kijken naar de mogelijkheden.

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

Ben je geinteresseerd in een refurbished LED scherm?

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: