In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

LED Scherm huren WK voetbal 2022

Wil je voor het aankomend WK voetbal 2022 een groot LED scherm huren? Samen met je vrienden, buren of gasten naar het WK Voetbal kijken op een groot scherm?
Bij ABC Scherm beschikken wij over een ruim en divers aanbod aan mobiele LED schermen. Met deze schermen kan jij samen met gasten alle wereldkampioenschap wedstrijd groots bekijken. Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor een prijsindicatie!

Huur nu jouw LED scherm voor het WK voetbal 2022

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WK voetbal kijken op outdoor LED scherm

Heb jij al het WK voetbal willen kijken op een groot LED scherm in de buitenlucht? Bekijk ons diverse aanbod aan LED schermen en zorg dat jij het beste beeld hebt om samen met jouw vrienden naar de WK wedstrijden te kijken. Bij ons kan jij altijd rekenen op professionele kwaliteit en ondersteuning waar dit nodig is!

Huur nu jouw LED scherm voor het WK voetbal 2022 voor een mooie prijs

Van tevoren is het zeer handig om te weten wat voor beeldscherm u wilt hebben. De kwaliteit en grootte van de beeldschermen kunnen namelijk per product heel erg verschillen van elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij weet hoe je er voor staat en helpen jou dus graag bij het maken van de juiste beslissing. Neem contact op met één van onze specialisten en laat je adviseren voor het juiste beeldscherm. Op deze manier wordt de beleving van het WK voetbal nog sterker!

Krijg advies van onze specialisten!

Bij ABC Scherm kom jij nooit voor verrassingen te staan

Tijdens het huren van een LED scherm voor het WK voetbal willen wij dat jij nooit voor verrassingen komt te staan. De prijzen die wij aanbieden zijn eerlijk en leveren altijd een zichtbare kwaliteit met zich mee. Wij denken heel graag mee naar de juiste oplossing en dragen het plezier en enthousiasme van onze medewerkers graag over naar de klant!

Groot assortiment LED schermen voor het WK voetbal

Heeft u een scherm voor outdoor gebruik nodig? Of misschien toch liever voor indoor gebruik? Een scherm met 10 of 100 meter kijkstand? Bij ABC scherm is niks te gek en zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om een scherm te huren voor het WK voetbal 2022.

Bekijk ons assortiment!

ABC Scherm maakt gebruikt van een uitgebreide en snellere service

Dankzij ons uitgebreid assortiment en onze snelle service kunnen wij onze LED schermen bij jou op locatie leveren. Bijvoorbeeld bij je café, voor een personeelsfeest, buurtfeest, familiedag of op een groot plein. Wij bieden een volledige service met het opbouwen en afbouwen van het Led-scherm en verzorgen eventueel ook een passende geluidsinstallatie tijdens het WK voetbal. Al onze LED schermen zijn mobiel, dat betekent dat wij op elk gewenste bestemming binnen Nederland en België voor een LED scherm kunnen zorgen.

Meer informatie over het huren van een LED scherm voor het WK voetbal 2022!

Geniet samen met je gasten van de wedstrijd en huur nu een LED scherm voor het WK voetbal! Voor het WK voetbal 2022 hebben we weer de scherpste aanbiedingen. Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op of vraag zeer eenvoudig een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: