In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Wij regelen een livestream van de Sinterklaasintocht in jouw stad

ABC Scherm verzorgt graag een livestream van de intocht van Sinterklaas in jouw stad of dorp. Een camera op de boot, bij het Pietenhuis of naast het paard? Het is allemaal mogelijk. De camerabeelden worden getoond op één of meerdere grote LED scherm(en) op een locatie naar keuze. Zo kunnen alle bezoekers van de intocht de beelden live en van dichtbij volgen. Dit maakt het voor iedereen nóg leuker om aanwezig te zijn.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is een livestream?

Met livestreamen bedoele we het tot stand brengen van een live of rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis. Dit ken je van televisie, waarbij bijvoorbeeld zaken als een persconferentie of voetbalwedstrijd live worden vertoond. Met 'live' wordt dan bedoeld dat de gebeurtenis op hetzelfde moment vertoond wordt als dat deze plaatsvindt. Daarom is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een livestream van de Sinterklaasintocht uit te zenden op één of meerdere LED scherm(en) in jouw stad of dorp. Zo kan iedereen de intocht bijwonen en van dichtbij volgen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden, want er is veel mogelijk. Zo heeft ABC Scherm:

  • Een eigen regiewagen die we in de buurt van de intocht parkeren
  • Camera's geplaatst op de belangrijkse plekken van de intocht
  • Cameramensen die kunnen meelopen met de Sint en pieten

Daarnaast regelen wij het geluid en bijvoorbeeld een interview met de burgemeester of Hoofdpiet. Wil je graag meer horen over alle opties? Vul dan het contactformulier in bovenaan de pagina. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sponsoren tonen op het LED Scherm?

Dat kan! Eén van de grote voordelen van een LED scherm is namelijk dat je meerdere soorten content kan laten draaien. Zo kun je naast de livestream beelden ook sponsoren zoals bedrijven op het scherm tonen. De logo’s van de sponsoren kun je eenvoudig uploaden bij ABC Scherm. Wij zorgen er dan voor dat ze op het juiste moment getoond worden.

Wat heb je nodig?

Afhankelijk van de maat van het LED Scherm heb je een plek nodig waar het LED Scherm kan staan. Wij zorgen ervoor dat deze vervolgens stevig staat en goed zichtbaar is voor iedereen. Ook is het belangrijk dat er krachtstroom aanwezig is. Voor bijna al onze LED schermen is dit noodzakelijk. Alleen de 4m2 en 6m2 schermen kunnen op 220V vrije groep.

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog enkele vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Sinterklaasintocht? Laat dan je gegevens achter via het invulformulier op deze pagina. Dan nemen wij contact met je op.

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: