In- en outdoor LED schermen
Bel mij terug 0183 - 216 012
Bel mij terug 0183 - 216 012

Led Scherm Kopen Erichem

Wij bieden unieke digitale oplossingen voor evenementen, bedrijven, organisaties en particulieren in Erichem. Huur bij ons een led scherm en ontdek de vele mogelijkheden. Met een led scherm bent u in staat om een live verslag van een evenement, uitslag van een sportevenement en actuele informatie van de organisatie aan te bieden.

LED scherm kopen in Erichem?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Led scherm kopen in Erichem

Door de inzet van reclameblokken op onze led display kunt u zelfs de kosten terug verdienen. Win-win situatie, u tilt op deze manier uw evenement naar een hoogwaardig niveau. De bedrijven kunnen hun boodschappen uitzenden op de led schermen speciaal gericht op de juiste doelgroep.

Zoekt u een LED scherm, LED display, LED wall, LED video wall of een outdoor LED scherm bel ons voor een offerte op maat!

Wij bieden ook allerlei verkoop led schermen, led scoreboard oplossingen en led displays aan. Wilt u leasen of kopen, dan helpen wij u graag aan een aantrekkelijk aanbod met een led scherm van kwaliteit. Wij staan daarbij garant voor de garantie, het onderhoud en de service.

Momenteel bieden we ook refurbished led schermen aan.

Snel en eenvoudig een Led scherm kopen in Erichem

vraag vrijblijvend een offerte aan

0183 - 216 012 info@abcscherm.nl

Bel mij terug: